- Fotograf i Uppsala!

Begivenhet/Event

Galleri 2011/Gallery 2011

Större delen av 2011 har nu gått och inte en enda begivenhet är upplagd ännu. Detta hör samman med att Facebook, Tumblr, Instamatic mm. fotoservicesidor på nätet blivit bra mycket bättre och att många bilder från tillställningar helt enkelt hamnat där. Nu börjar dock cirkeln bli sluten för nu känner jag att det är dags för Galleri 2011 att få komma igång.

 

TEDx Hornstull 2011

TED är ett föreläsnings och mötesformat som stimulerar vetenskap och offentligt samtal. Det går ofta att se framföranden efteråt via TED/TEDxHornstull
Framföranden i TED-format, BioRio, Hornstull, 2011-10-04


Galleri 2010/Gallery 2010

Här presenteras foton i gallerier från tidigare events än sommaren 2010 i en och samma följd:
 
Kruthornet på väg hem

Demonstration “Gilla olika”

Uppsalabor mot rasism m. fl. arrangerade en demonstration för att manifestera mot rasism och för mångfald. En upptakt arrangerades redan veckan innan. Att manifestera mot rasism har blivit aktuellt då Sverigedemokraterna blivit invalda i riksdagen i valet 2010. För att visa att det är många som gillar olika och som ser mångfald som något positivt så har demonstrationer varit viktiga. 2010-10-05
http://www.hannavictoria.se/galleri/gillaolika/

SFSFUM 2010

Sveriges förenade studentkårer arrangerade sitt årliga studentmöte för sina medlemmar; fullmäktige i Uppsala. Medarrangör var Uppsala studentkår.
SFSFUM, maj 2010.
http://www.hannavictoria.se/galleri/sfsfum2010/

Bygg med oss (V)

Bilder från förvalskampanjen “Bygg med oss” av Vänsterpartiet i Uppsala, våren 2010
http://www.hannavictoria.se/galleri/val2010/

US, SU 2010

Uppsala studentkårs studieutskott sammanträder i gamla konsistorierummet på Uppsala universitet, våren 2010.
http://www.hannavictoria.se/galleri/sumote/

Recce VT2010

Recentiorsmottagning för nya studenter i Uppsala våren 2010 i Uppsala universitets aula med efterföljande fika på Uppsala studentkår.
http://www.hannavictoria.se/galleri/reccevt10/


Galleri 2009/Gallery 2009

European Students’ Union arrangerar sin 18:e konferens om studenter och högre utbildning i Stockholm, hösten 2009. Temat är “Social Dimension – The Lost Dimension?”
http://www.hannavictoria.se/galleri/ESC18/

Uppsalas årligt återkommande begivelse “Kulturnatten” bjuder på äventyr i gamla bibliotek, botaniska trädgården och på Röda korsets matkavalkad. September 2009.
http://www.hannavictoria.se/galleri/carolinabotan09/

http://www.hannavictoria.se/galleri/kulturnatt09/

Opera i det gamla kalkbrottet Dalhalla utanför Rättvik, Dalarna. Augusti 2009.
http://www.hannavictoria.se/galleri/trollflojten/

Släktträff för ättlingarna till Helga och Viktor Andersson. Pusselbo, Dalarna, Augusti 2009.
http://www.hannavictoria.se/galleri/slakttraff/

Gimmen är en utmärkt fiskesjö i Dalarna. Där möts det hemliga sällskapet de fyra grabbarna och Hanna för en ljummen porter och rom till sjörövarna. Augusti 2009.
http://www.hannavictoria.se/galleri/gimmen09/

Källslätten föreningen förvaltar ett stycke mark i Dalarna där det ska gå till som på den gamla goda tiden. Slåtter varje år i juli. Juli 2009.
http://www.hannavictoria.se/galleri/kallslatt09/

Uppsala studenter hyllar gärna sina vetenskapare, särskilt om de är goda pedagoger. Vid doktorspromotionen mottar Uppsala universitets nya doktorer de markörer som visar att de nu är doktorer; diplomet (avlagt prov), ringen (gift med vetenskapen) och hatten/lagerkransen (manlighetens statussymbol/segern). Maj 2009.
http://www.hannavictoria.se/galleri/majpromotion09/

Kårerna i Uppsala har ett samarbete inom FUSK – Förenade uppsalas studentkårer. Kårerna turas om att arrangera StorFusk, den middag där SLU-kårernas samarbetsorgan brukat genomföra sin tradering av ämbete. Vår 2009.
http://www.hannavictoria.se/galleri/storFUSK09/

Uppsala studentkårs kårvalsdebatt. HannaVictoria är ledamot i valutskottet och arrangerar debatten tillsammans med Studentradion. April 2009.
http://www.hannavictoria.se/galleri/valdebatt09/

Uppsala studentkårs 160-års jubileum firas med en bal på Västmanlands-Dala nation. HannaVictoria är ledamot av Jubileumskommittén och en av två arrangörer av jubileumsbalen. Mars 2009.
http://www.hannavictoria.se/galleri/J160/